Skip to content

NMSZC Kereskedelmi és Vendéglátóipari Technikum és Szakképző Iskola

  • Kezdőlap
  • Iskolánkról
  • Alapdokumentumok
    • Házirend
    • Szakmai program
    • Szervezeti és működési szabályzat
    • 2020/2021. tanév rendje
  • Current Page Parent Felvételizóknek
    • Általános tájékoztató
    • Adatlap
    • Levél a felvételihez
    • Current Page: Szakmák bemutatása
  • Felnőttek oktatása
    • Jelentkezési lap
  • Kapcsolatok
  • Dolgozóink
    • Iskolavezetés
    • Oktatók
    • Óraadók
    • Technikai dolgozók
NMSZC Kereskedelmi és Vendéglátóipari Technikum és Szakképző Iskola

Szakmák bemutatása

Kereskedő és webáruházi technikus

Szakács

Pincér – vendégtéri szakember

Cukrász

Kereskedelmi értékesítő

Közérdekű adatok

Felvételi tájékoztató

Beiratkozás ideje, a fenntartó által engedélyezett osztályok, csoportok száma

Térítési díj és a tandíj mértéke, igénybe vehető kedvezmények

A szakképző intézménnyel kapcsolatos – nyilvános megállapításokat tartalmazó – vizsgálatok, ellenőrzések felsorolása, ideje

A szakképző intézmény nyitvatartásának rendje, a tanév rendezvényei, eseményei

Alapdokumentumok

  • Szakmai program
  • Szervezeti és működési szabályzat
  • Házirend

A betöltött munkakörök alapján az oktatók végzettsége és szakképzettsége

Az osztályok száma és az egyes osztályokban tanulók létszáma

A tanulók, illetve a képzésben részt vevő személyek le- és kimaradásával, évfolyamismétlésével kapcsolatos adatok

Az osztályozó vizsga tantárgyankénti követelményei, a tanulmányok alatti vizsga tervezett ideje

Az érettségi vizsga átlageredményei (2016/2017-es tanévtől kezdődően)

Az egyéb foglalkozások igénybevételének lehetőségei


Európai Nemzetköziesítési Stratégia



Pályázatok

TÁMOP-3.1.4.C-14-2015-0443

GINOP 6.2.3-17-2017-00040




Fotógaléria

NMSZC Kereskedelmi és Vendéglátóipari Technikum és Szakképző Iskola © 2022. All Rights Reserved.