Skip to content
NMSZC Kereskedelmi és Vendéglátóipari Technikum és Szakképző Iskola
Expand Menu
Kezdőlap
Iskolánkról
Alapdokumentumok
Toggle Child Menu
Házirend
Szakmai program
Szervezeti és működési szabályzat
2020/2021. tanév rendje
Felvételizóknek
Toggle Child Menu
Általános tájékoztató
Adatlap
Levél a felvételihez
Szakmák bemutatása
Felnőttek oktatása
Toggle Child Menu
Jelentkezési lap
Kapcsolatok
Dolgozóink
Toggle Child Menu
Iskolavezetés
Oktatók
Óraadók
Technikai dolgozók
Az osztályozó vizsga tantárgyankénti követelményei 3/11.C
Vendéglátó gazdálkodás
Közérdekű adatok
Felvételi tájékoztató
Beiratkozás ideje, a fenntartó által engedélyezett osztályok, csoportok száma
Térítési díj és a tandíj mértéke, igénybe vehető kedvezmények
A szakképző intézménnyel kapcsolatos – nyilvános megállapításokat tartalmazó – vizsgálatok, ellenőrzések felsorolása, ideje
A szakképző intézmény nyitvatartásának rendje, a tanév rendezvényei, eseményei
Alapdokumentumok
Szakmai program
Szervezeti és működési szabályzat
Házirend
A betöltött munkakörök alapján az oktatók végzettsége és szakképzettsége
Az osztályok száma és az egyes osztályokban tanulók létszáma
A tanulók, illetve a képzésben részt vevő személyek le- és kimaradásával, évfolyamismétlésével kapcsolatos adatok
Az osztályozó vizsga tantárgyankénti követelményei, a tanulmányok alatti vizsga tervezett ideje
Az érettségi vizsga átlageredményei (2016/2017-es tanévtől kezdődően)
Az egyéb foglalkozások igénybevételének lehetőségei
Európai Nemzetköziesítési Stratégia
Pályázatok
TÁMOP-3.1.4.C-14-2015-0443
GINOP 6.2.3-17-2017-00040
Fotógaléria